In voorbereiding op het Noordelijk Pinkster Kamp zijn de verkenners druk in de weer om alle technieken weer goed op orde te krijgen. Een hele winter lang Playstation-en, Wie-en (hoe schrijf je dat eigenlijk:P) en X-box-en maakt de vingers een beetje week. En dat gaat niet samen met strakke pionierobjecten.

Vier torens met daarin een plateau. Tussen de torens een net. Dat was de bedoeling van de opkomst van 10 april. Helaas bleken de torens niet helemaal op tijd af te komen. Geen speeluurtje in het net dus, wel een leuke en leerzame middag met spannende beren en torenhoge ergernissen. Wie had nou verwacht dat de basis van de toren wel heel veel overeenkomsten vertoont met die van een vuurtafel…

De voorbereidingen voor het NPK zijn in volle gang. Het thema voor de verkenners is dit jaar 1001 nacht. Wat dat precies gaat inhouden, zullen de verkenners tijdens het kamp gaan merken.

De paparazzi heeft tijdens het bouwen de hele dag op de loer gelegen. Nog niet alle foto’s zijn binnen, maar bekijk hier de eerste. Update 14-04-2010: De rest van de foto’s zijn toegevoegd. Bekijk ze snel!