Beste (oud)leden, vrienden en kennissen van de JPG,

Zonder dat we het groots aan te kondigen is het dit jaar toch het jaar dat de Johannes Post Groep zijn 85ste Jubileum viert. Om dit heugelijke feit te vieren is de gehele groep daarom zit jaar gezamenlijk op kamp van 9 t/m 15 augustus in Elp. Tijdens dit kamp zal de woensdagavond in teken staan van een aantal feestelijke activiteiten om deze mijlpaal goed te vieren.

In het verleden, of op dit moment,  bent u/zijn jullie op verschillende manieren betrokken (geweest) bij de groep. Hetzij als leiding, groeps- of stichtingbestuur, jeugd en/of stamlid. Daarom willen wij u/jullie van harte uitnodigen om samen met ons dit jubileum mee te vieren. Een leuke mogelijkheid om misschien weer eens langs te komen, een avondje te kijken hoe dat toch ook al weer was op scouting en om oude banden misschien weer aan te halen.

Woensdagavond 13 augustus bent u/zijn jullie welkom vanaf 19:30 tijdens ons kamp op Groepskampeerterrein Uteringskamp te Elp (misschien nog wel bekend) 🙂

Opgeven kan tot 1 augustus bij Peter Pitstra via e-mail (peetjepitstra@gmail.com) en voor vragen kunt u bellen met 0652344729.

Met vriendelijke groet,

De jubileumzomerkampcommissie