Regio Drenthe Scouting kampeerweekendDoor: Joost Bronkhorst, 3e jaars verkenner
Het Regiokamp was best chill, we moesten wel wachten op het begin op de leiding. En tijdens de opening viel de vlag uit de mast.

De spelletjes die we gedaan hebben waren leuk maar we sliepen met 16 mensen in een tent wat wel krap maar ook wel lachen was! Het Thema was ketting reactie. We moesten met een bouwerk een ballon aan het einde van de baan kapot maken met een naald. Maar je moest zelf een baan bouwen om de naald naar de ballon te krijgen. Dit ging niet bij elke groep even gemakkelijk. De dag erna gingen we levend ganzebord doen, en levend stratego doen. Daarna hebben we de tent afgebroken, vrachtwagen ingeladen en gingen we naar huis.

Door: Fabian Chrisstoffer, 1e jaars verkenner
Ik ben op Regiokamp geweest, het thema was Ketting Reactie. We moesten een baan maken waarbij met een naald een ballon kapot moest worden gemaakt aan het einde van de baan, bij ons is het gelukt!

Daarna gingen we eten, maar we moesten eerst hout halen, daardoor waren we te laat voor het eten maar gelukkig was er nog wat. Tijdens het eten gingen we midden in de kring zitten die de andere groepen samen maakten omdat er geen plek meer was. Dit vondt de kampleiding alleen niet zo leuk!

Na het eten gingen we Levend Stratego doen, wij hebben vet actief mee gedaan, maar helaas verloren. Na het Stratego gingen we bij het kampvuur zitten. Toen zijn we met 16 verkenners in 1 tent gaan slapen. De volgende dag gingen we na het ontbijt levend ganzenbord doen. Hierna gingen we opruimen en naar huis!