Afgelopen vrijdagavond werd oud-leiding en oud-groepssecretaris Hester van Heukelum aangenaam verrast door een delegatie van de JPG. Onder het mom van een borrel was ze door Marga Komen, de stichtingsecretaris, naar Café de Koppelpaarden ‘gelokt.’ Na een half uurtje kwam als verrassing een groep JPG’ers binnen en werd Hester meegedeeld dat ze is benoemd tot erelid van de Johannes Post Groep.

Al ruim 23 jaar betrokken bij de Johannes Post Groep

Hester is inmiddels al ruim 23 jaar betrokken bij de Johannes Post Groep en daar zijn wij haar ontzettend dankbaar voor. In 1994 startte ze bij de JPG als Beverleiding. In 1998 kwam Hester in het groepsbestuur terecht en werd ze secretaris. Deze functie heeft ze maar liefst ruim 17 jaar bekleed! Na vele jaren te hebben geholpen met het besturen van de JPG, kwam hier in 2015 een einde aan. Maar Hester is nog steeds betrokken bij de groep, want ze organiseert nog altijd de jaarlijkse groepsactie.

Afgelopen vrijdag heeft ze het bordje dat hoort bij het erelidmaatschap in ontvangst mogen nemen. Deze heeft ze in de ogen van de groep dik verdiend! De Johannes Post Groep waardeert de inzet die Hester al die jaren heeft getoond als vrijwilliger ontzettend en wil haar hier op deze manier graag voor bedanken.

Hester is het 2e erelid

Wist je dat Marjolein Walsweer in 2014 is benoemd tot erelid van de JPG?