Het is treurig, maar het niet anders: het scoutingseizoen is al weer bijna voorbij. Op vrijdagavond 19 juni vindt de laatste opkomst van het seizoen plaats. We hopen dat alle leden een ontzettend tof seizoen hebben meegemaakt!!! In augustus gaan zowel de welpen als de verkenners en de rowans op zomerkamp. Waarschijnlijk kun jij net als wij niet wachten totdat het zo ver is…

Eerder hebben we bekend gemaakt dat de eerste opkomst plaats zou vinden op zaterdag 22 augustus. We hebben de eerste opkomst echter verplaatst naar zaterdag 29 augustus.

De dag na de laatste opkomst vindt de grote schoonmaak van het gebouw plaats. Hieronder staat een oproep aan alle ouders om daarbij te helpen.

Geachte ouders,

Na een heel jaar vol scoutingplezier moet aan het eind van het seizoen het clubgebouw weer grondig worden schoongemaakt. Wij hebben uw hulp daarbij natuurlijk weer hard nodig.

De schoonmaakdag is op zaterdag 20 juni!

We beginnen aan de Houtlaan om 10.00 uur en stoppen om ongeveer 15.00 uur. Wilt u later komen of eerder weggaan: geen probleem! Neem, als u een hele dag komt wel een lunchpakketje mee. Wij zorgen voor een kopje soep.

Het bestuur gaat er vanuit dat u allen komt en vraagt u zich af te melden als u echt niet kunt komen!!

Graag tot 20 juni, met vriendelijke groeten,

Namens het stichtingsbestuur,
Marga Komen, secretaris.