IMG_5894

Zie, als u geintresseerd bent in een nieuwe trui, het bestelformulier. Daar vind u wanneer er weer besteld kan gaan worden.

Waarschijnlijk heb je ‘m al wel eerder gezien: de blauwe JPG trui. Heb je er nog geen of is de jouwe versleten, let dan goed op! In de maand november heeft iedereen de kans om een unieke JPG trui met je eigen naam erop te bestellen. We doen dit alleen in november omdat we zo alle truien in één keer voor een heel jaar kunnen bestellen en zo aantrekkelijke kortingen krijgen.

Met je eigen naam op de trui weet je zeker dat je ‘m niet kwijtraakt. Daarnaast kun je op een kamp natuurlijk aan iedereen makkelijk laten zien dat jij lid bent van de JPG. Het maakt niet uit bij welke speltak je zit: van bever tot rowan en zelfs als stamlid heb je plezier van deze trui.

De truienactie loopt alleen in de maand november. Op 1 december geven we de bestelling door aan de truienleverancier en daarna zorgen we ervoor dat de bestelling voor je klaar ligt in het gebouw. De rekening voor de truien volgt via de penningmeester van de groep.

De kosten van de trui zijn 44 euro per trui en 0,50 euro per letter voor de naam op de voorzijde.

Heb je een dikke huid en vind je de trui te warm? In het assortiment met JPG kleding hebben we nog steeds blauwe t-shirts. Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk hier de brief die verstuurd is naar alle jeugdleden.

De truien worden één á twee keer per jaar besteld. De bestelronde is inmiddels voorbij. We inventariseren wanneer het weer de moeite waard is om een serie truien te bestellen. Vragen of opmerkingen? Mail: merchandise@johannespostgroep.nl.