Geslaagde middag tijdens sponsorloop

Hier ben je::/, Nieuws/Geslaagde middag tijdens sponsorloop

Afgelopen zaterdag hebben alle jeugdleden van de JPG deelgenomen aan een sponsorloop in het Amelterbos. Met de sponsorloop hebben ze geld ingezameld voor het aankopen van de grond waar het gebouw op staat. De sponsorloop was een leuke manier voor alle kinderen om mee te helpen met het aanschaffen van de grond waar ze elke zaterdag het spel scouting spelen. Hier mogen ze nog jaren trots op zijn! Foto’s van de geslaagde middag staan onderaan deze pagina.

Alle kinderen hebben goed hun best gedaan!

De leden lieten zich van te voren sponsoren door ouders, buren, familie en bekenden. Tijdens de sponsorloop was het vervolgens de bedoeling om zoveel mogelijk posten af te ronden. Elke post bevatte een leuke activiteit of opdracht die de leden moesten uitvoeren. Ze verdienden geld voor elke post die ze afronden. Hoeveel er precies is opgehaald maken we binnenkort bekend. Wel is het zo klaar als een klontje dat alle kinderen hartstikke goed hun best hebben gedaan! De groep wil daarom nogmaals alle leden ontzettend bedanken voor hun inzet. Ook wil de groep alle donateurs, leiding, ouders en andere vrijwilligers die mee hebben geholpen bedanken.

Verder hebben alle kinderen als dank en aandenken een lintje, zakje snoep en certificaat gekregen afgelopen zaterdag. Tijdens de sponsorloop werden de kinderen aangemoedigd door leiding en ouders. Tussen de posten door konden ze even bijkomen met een bekertje ranja. Ook was er een ijscowagen die de kinderen van heerlijke ijsjes voorzag. Al met al was het een erg leuke ervaring en middag voor de groep, en de jeugdleden in het bijzonder. De opbrengst zal de groep weer een stap dichter bij ons doel brengen.

Donaties nog altijd van harte welkom!

Momenteel hebben we al 25.000 euro opgehaald met elkaar. Daar komt binnenkort nog de opbrengst van de sponsorloop bij. We zitten dus dicht bij de benodigde 30.000 euro om de grond te kunnen kopen. Maar om dit doel ook daadwerkelijk te behalen zijn donaties nog steeds nodig en van harte welkom!

  • U kunt uw donatie doorgeven via donatie@johannespostgroep.nl, ook kunt u hier terecht met eventuele vragen.
  • Direct doneren kan natuurlijk ook, door uw gift te storten op rek. nr. NL44RABO0127855351 t.n.v. Beheersstichting Johannes Post Groep o.v.v. ‘donatie’ en uw contactgegevens.
  • De storting kan ook worden gedaan via iDeal via onze crowdfunding pagina (let op, het doelbedrag lijkt hier lager te zijn dan in de realiteit omdat niet alle donaties via crowdfunding worden ontvangen).