Door: Martijn Schuur

Exact 2011

één groot feest natuurlijk maar er viel mee te beleven op het regiokamp voor de rowans. Zo begon het kamp natuurlijk met de opening. Daarna gingen we onze tent op zetten. Daarna even een spelletje spelen en van onze begeleiding even een praatje over het kamp. Nog even zitten en dan klaar maken om naar de kreeft te gaan om er een groot feest van te maken.

De volgende ochtend eerst ontbijten lekker tosti’s snel opruimen en klaar maken voor de hike. We gingen naar het veld in een lange lijn staan zodat ze ons in groepjes konden verdelen. Dus wij lekker hike gelopen. Toen we terug kwamen gingen we lekker bbqen wat niet helemaal goed gong omdat we ons vuur niet snel aan kregen. Toen het vuur eindelijk aan was snel gegeten en afgewassen omdat het volgende spel al weer bijna begon daarna de bonte avond we moesten een nummer playbacken: het land van – lange Frans en baas B. we hebben natuurlijk gewonnen. Daarna weer feest gevierd zo als het hoort.

De volgende ochtend iets te lang blijven liggen waardoor we snel moesten ontbijten en er geen tijd was om tosti’s te maken. Na het ontbijt nog een spel gedaan en toen alles opgeruimd en ingepakt klaar om weer terug naar assen te gaan. In assen aan gekomen de tenten uitgehangen en de spullen opgeruimt.