The Mona LisaDoor Maarten Blankespoor – De rowans zijn dit jaar natuurlijk weer naar Exact geweest. Dit was zoals gewoonlijk zeer snaak.
We verzamelden de vrijdag er voor om 5 uur bij het gebouw. Vanuit hier gingen we per auto naar het kampterrein in elp. Toen we aankwamen was het inmiddels al donker geworden en moesten we met behulp van wat bouwlampen en oppeppende terror onze tenten gereed maken. Na heel wat geklungel met tentstokken en haringen, gingen we met alle groepen openen, gevolgd door een lekker potje beren. Zoals gebruikelijk op Exact werd iedere avond afgesloten met een feest in de bar-tent.
De volgende ochtend was het ontbijt natuurlijk tosti-inclusive. Omdat dit kamp het laatste kamp was voor een van de begeleiding, maakten we een toepasselijk afscheidscadeau. Terwijl we hiermee bezig waren,(natuurlijk ondersteunt door snaakharde terror!) werd er op het kamp terrein een trappersbaan gebouwd. Na deze te hebben afgelegd, en na behoorlijk wat vrije tijd, was het weer avond en dus tijd voor een feestje. Het was die avond bonte-avond en ons thema was “Oh oh cherso”. Door de partijdige jury wonnen we (dit jaar) niet. De laatste dag was iedereen een beetje brak en was het tijd om onze biezen te pakken en naar het gebouw te weder keren.
Van dit kamp zijn helaas (nog) geen foto’s beschikbaar (red.).