Op vrijdag 5 juli vond de laatste opkomst van het scoutingseizoen plaats. Tijdens deze opkomst hadden alle jeugdleden samen opkomst. De vrolijke themafiguren ‘sterk en strijdbaar’ waren de hele avond aanwezig om te zorgen dat alles op rolletjes liep. Het was een leuke avond!

Op zaterdag 6 juli werd, met hulp van een aantal ouders, volgens traditie het gebouw flink schoongemaakt. Zo is het gebouw bij het nieuwe seizoen weer helemaal fris. Ter afsluiting van het seizoen was er een BBQ voor de vrijwilligers van de JPG. Tijdens de BBQ werd afscheid genomen van alle vrijwilligers die na dit seizoen stoppen bij de Johannes Post Groep. We zijn alle vrijwilligers erg dankbaar voor hun inzet!

Vanaf 13 juli gaan alle speltakken op zomerkamp. We gaan naar Landgoed Mariahoeve in Papenvoort. Elke speltak heeft tijdens het zomerkamp een eigen thema. Tijdens het zomerkamp zullen we op Facebook regelmatig een update plaatsen van de activiteiten. Alle voorbereidingen zijn klaar en het belooft een super leuke week te worden!

Tijdens de zomerstop zijn er geen opkomsten en gaan we door met alle voorbereidingen voor de jubileumactiviteiten in september.

Foto’s: Charlotte Aling