Enthousiast rent er een groepje jongens van zo’n 5 jaar oud rond het clubgebouw en daarachter lopen Jenneke en Anne-Sofie. Dat kan maar één ding betekenen: de Bever groep is gestart! Elke zaterdag gaan de bevers op avontuur in het dorp Hotsjietonia, doen daar allemaal leuke spelletjes, gaan klimmen en klauteren in het bos en leren de eerste basis van scouting.

Broodjes bakken en robot tikkertje

Deze zaterdag gingen de bevers broodjes bakken boven het kampvuur. Je wikkelt een bolletje deeg aan een stok en moet deze voorzichtig boven het vuur houden. Als het broodje gaar is, lekker volgieten met suiker of stroop en smikkelen maar! Ook is er robot tikkertje gespeeld en een kennismakingsspelletje met de bal. Dan leren je meteen goed alle namen kennen. Iedereen had er duidelijk heel veel zin in. Er werd veel gelachen en geravot. Een van de ouders verteld enthousiast op facebook: “Vincent vond het geweldig! Hij zei, “volgende week weer? Joepie!” ;)”.

Ken jij nog jongens van 5 – 7 jaar oud die ook zin hebben om eens mee te doen? Er is plek voor meer bevers! Kom naar de Houtlaan 107 in Assen, doe mee en laat je uitdagen!