header_1

De inschrijvingen voor de Noordelijke Hike Wedstrijden zijn geopend en ook dit jaar is er voor elk wat wils. De organisatie hoopt op een groot aantal deelnemers.

Primeur

Dit jaar heeft de NHW een primeur: de G-hike is veranderd in de G(PS)-hike. De G(PS) hike is een nieuwe hike waarbij het gebruik van GPS-technieken centraal staat. Je loopt een vaste route met behulp van een GPS en een vrije route waarbij je zelf het aantal kilometers kan bepalen en natuurlijk het aantal punten! Het leuke aan deze hike is dat je na je 18de niet direct posthouder hoeft te worden, maar nog steeds kunt meedoen aan deze hike. Je hoeft dan pas na je 20ste posthouder te worden.

Inschrijvingen:

De inschrijvingen voor de NHW verlopen volledig digitaal en jeugdleden kunnen direct zien na de registratie van hun gegevens aan welke hikes ze kunnen meedoen en of de hike al vol is of niet.

Wie mogen er meedoen:

De oudste welpen (vanaf 10 jaar) kunnen al meedoen aan de A-hike en je kunt een hike lopen tot en met 20 jaar. Vanaf je 18de mag je ook Posthouder zijn.

Wees snel! De inschrijvingen lopen als een trein, dus zorg er voor dat de jeugdleden binnen je Scoutinggroep deze informatie snel krijgt zodat ze zich kunnen inschrijven voor het leukste weekendkamp van de herfst. Het informatieboekje is ook dit jaar weer te vinden op de website van de NHW: www.nhw.nl. In het informatieboekje staan alle hikes en hun thema’s beschreven.

De poster van de NHW kun je hier downloaden.