Naast de leidinggevenden die bij de JPG zorg dragen voor het programma-aanbod voor de jeugdleden, zijn er tal van ondersteunende functies die belangrijk zijn voor een goed draaiende groep. Bij Scouting kun je bestuurslid worden, maar je kunt ook een bijdrage leveren als webmaster, penningmeester, dassenmoeder, vertrouwenspersoon en nog veel meer.

Namens het bestuur van de JPG wil ik graag een aantal vacatures onder de aandacht brengen. We zijn specifiek op zoek naar de volgende vrijwilligers:

Je bent al een waardevolle vrijwilliger als je maar een paar uur van je vrije tijd aan Scouting wilt besteden. Wil jij een bijdrage leveren aan de Johannes Post Groep? Meld je dan aan!

Voor alle functies geldt dat je lid van Scouting Nederland bent of wordt. Natuurlijk onderschrijf jij als (toekomstig) lid de doelstelling van Scouting en heb je er geen bezwaar tegen dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor je wordt aangevraagd.

Meer informatie over bovenstaande vacatures vindt je hier.

Heb je interesse of vragen? Dan kom ik graag met je in contact. Bij voorkeur via e-mail: voorzitter@johannespostgroep.nl