De wc-papieractie van scouting Johannes Post Groep was in 2019 een succes. De JPG heeft dit jaar €1363,74 verdient. Dit is een supermooi resultaat waar de vereniging erg blij mee is!

Op zaterdag 16 maart hebben alle jeugdleden en veel ouders ontzettend hard hun best gedaan om in Assen langs de deuren om het wc-papier te verkopen. De meeste jeugdleden vonden het erg leuk en deden goede zaken.

De dag bleek best zwaar. Het regende in de ochtend hard. De meeste groepjes zijn daardoor eerder gestopt dan gepland. Gelukkig bleek bij terugkomst het gebouw lekker warm te zijn en kon iedereen zich opwarmen. De oudervertegenwoordigers hadden bovendien voor iedereen een lekkere kop soep klaar staan. Dat maakt een hoop goed. De JPG is super trots op iedereen die heeft geholpen.

Een week na de actie zijn de laatste restjes wc-papier verkocht en kon de eindstand worden opgemaakt. De penningmeester is erg blij met het resultaat. Onze scoutinggroep kan het geld goed gebruiken.

Partner in deze actie is AH Hillenga aan de Scharmbarg in Peelo. AH Hillenga heeft het wc-papier geleverd tegen een goede prijs en voorwaarden. Bedankt!