Tijdens het Jeugd Sponsor Gala, het eindfeest van de Jeugd Sponsor Actie, heeft een delegatie van scouting Johannes Post Groep een mooie cheque in ontvagst mogen nemen. Het eindbedrag van €878 is een fantastisch resultaat! We zijn hier erg blij mee.

Tijdens het eindfeest in WTC Expo Leeuwarden konden de jeugdleden genieten van optredens van onder andere O’G3NE, Tim Douwsma en Kraantje Pappie.

Het geld kan de JPG goed gebruiken. Onze scoutinggroep spaart voor nieuwe tenten voor de jeugdleden. Deze actie helpt om dat doel dichterbij te halen.

Sponsormunten sparen!

Van 11 februari tot en met 7 april konden klanten van de Poiesz Pittelo sponsormunten doneren aan één van de deelnemende verenigingen. We hebben dit geld dus mede verdient door de betrokken bezoekers van de supermarkt.

Op 23 april heeft de JPG een actiedag gehad. Op deze dag waren we als scoutinggroep aanwezig in de supermarkt om kinderbananen aan de prijzen en ons zelf te promoten. Dit was een succes. We hebben veel klanten kunnen overtuigen om de muntjes aan onze scoutinggroep te geven. Daarnaast hebben veel ouders deze dag bananen gekocht, waarmee ze de JPG konden sponsoren.

We kijken terug op een enorm geslaagde actie. We kijken nu vooruit naar alle activiteiten van het 90 jarig jubileum van de Johannes Post Groep.