Op zaterdag 7 april zullen de jeugdleden diverse leuke en uitdagende activiteiten gaan doen in de buurt van het scoutinggebouw aan de Houtlaan. Om geld in te zamelen houden de jeugdleden een sponsor-post-loop met verschillende posten. Elke post bevat een activiteit of opdracht die de leden moeten uitvoeren. U kunt een lid en onze actie sponsoren door hem te belonen voor elke post die hij afrondt.

Een bijzondere actie: de aankoop van de grond van het scoutinggebouw

In december zijn we begonnen met een bijzondere actie voor de aankoop van de grond van het troepgebouw van de Johannes Post Groep. Dit gaat voorspoedig. Van veel (oud)leden, ouders en relaties zijn donaties ontvangen. Dit brengt ons dichterbij ons doel en daar zijn wij heel blij mee! In het algemeen kunnen we zeggen dat we op dit moment al ongeveer 20.000 euro hebben ontvangen. Hiervoor zijn wij alle donateurs enorm dankbaar!

De JPG wil ook de jeugdleden betrekken bij de actie. En dat doen we op een ontzettend leuke manier: een sponsor-post-loop. De leden kunnen zich van te voren laten sponsoren door familie, buren, etc. Op deze manier kunnen de jeugdleden zelf een bijdrage leveren aan de grond waar ze wekelijks op spelen. Hier kunnen ze nog jaren trots op zijn!

Waarom is dit zo belangrijk?

  1. Het steunen van onze actie is een investering in het scoutingplezier van vele kinderen nu en in de toekomst;Met de grond in eigen beheer kunnen we de
  2. toekomst van het groepsgebouw en de groep beter waarborgen;
  3. Met uw steun houden we scouting toegankelijk.

Wij hopen van harte op uw steun. Met uw hulp kan onze groep binnenkort stevig op eigen grond staan! De sponsor-post-loop vindt plaats op zaterdag 7 april gedurende de normale opkomst tijden.

Doneren kan ook rechtstreeks via onze crowdfunding pagina. Voor vragen zijn we voor deze actie te bereiken op sponsorloop@johannespostgroep.nl