Chillen bij de verkenners van de Johannes Post GroepDoor: David Goos, 1e jaars verkenner
Hoi, ik ben David. Ik ben een verkenner, ik ben een paar weken overgevlogen, wat betekent dat ik een leeftijdsgroep omhoog ben gegaan, en het was heel leuk. Ik vindt het tof bij de verkenners!

Bij het overvliegen moesten we over een natte glijbaan, en over een net lopen en allemaal van dat soort dingen. Bij de verkenners bouwen we veel, en doen we veel met knopen. Maar ook andere dingen zoals beren, dat is een soort schipper mag ik over varen, maar in plaats van elkaar aan te tikken moet je elkaar op tillen. En nog veel meer van dit soort spellen!

Door: Menno Bonder, 2e jaars verkenner
Opkomst 19/11/2011 – De opening verliep soepeltjes (zoals altijd). We moesten dit keer een luciferbaan maken. Alleen was het deze keer een beetje anders, we moesten namelijk vanuit de luciferbaan een vuurtje aansteken en een touwtje door branden.

Natuurlijk moest er zand worden gehaald om de lucifers in te steken. De wolven hadden een snake baan maar die haalden de vuurbak niet eens. De tijgers haalden de vuurbak ook niet maar die speelde toch al vals, ze hadden het touwtje namelijk al doorgebrand met een lucifer. De vossen hebben uiteindelijk gewonnen wij (Michiel, Joost, Pablo en ik) hebben namelijk het vuur aangekregen, en het touwtje door laten branden. Daarna moesten we snel opruimen en sluiten en konden weer naar huis.

Van de bovenstaande activiteiten zijn op de redactie helaas geen foto’s binnengekomen. Heb jij toevallig wel foto’s? Mail ze naar je eigen leiding