Momenteel heeft de Johannes Post Groep met het symbolisch aandeelhouderschap en de crowdfundingsactie al zo’n €9200,- opgehaald. We willen iedereen die gedoneerd heeft hartelijk bedanken! Het is een erg goed begin, maar we zijn er nog niet. Elke donatie is dan ook van harte welkom! Steun ons daarom via de zojuist gelanceerde crowdfundingactie of door symbolisch aandeelhouder te worden van een mooi stukje bos aan de Houtlaan.

Crowdfundingactie en symbolisch aandeelhouderschap

In dit bericht heeft u al kunnen lezen over de mogelijkheid om symbolisch aandeelhouder te worden van de grond. Naast overschrijven is het ook mogelijk om uw donatie over te maken via de crowdfundingsactie door op deze link te klikken. Ook kunt u via deze pagina zelf kiezen wat voor bedrag u wilt doneren. Elke bijdrage is van harte welkom!

Mogelijkheid tot aankopen grond waar troepgebouw op staat

Nu de pachtovereenkomst met de gemeente na 50 jaar ten einde is gekomen, doet zich een unieke kans voor. De Johannes Post Groep heeft namelijk de mogelijkheid gekregen om de grond onder en rond het gebouw te kopen voor een goede prijs. Dit is op lange termijn veel goedkoper dan een nieuwe pachtovereenkomst. Tevens kunnen we met het gebouw in eigen beheer de toekomst hiervan en van de JPG beter waarborgen. Enige jaren geleden moesten we namelijk bijna gedwongen verhuizen. Gelukkig ging dit niet door.

Voor €30.000,- kunnen we de grond kopen, maar als scoutinggroep kunnen wij deze kosten niet alleen dragen. Daarom houden we verschillende acties om het geld bij elkaar te krijgen.