De clubactie bij de C1000 is afgelopen. De Johannes Post Groep heeft de afgelopen weken meegedaan aan de actie ‘Spek de kas van je club’ bij de C1000 in Peelo en Nobellaan. Bij beide supermarkten stonden een aanal kokers waarbij bezoekers van de supermakt zogenaamde ‘clubmunten’ konden doneren aan een vereniging naar keuze. Via de website van de C1000 kon gespaard worden voor extra clubmunten. Bij de supermarkten werd het totaal van de muntjes geteld en elke vereniging (10 bij elke supermarkt) ontving een percentage van de €5000,- die door beide supermarkten voor de actie beschikbaar was gesteld.

Bij C1000 Bert Hillenga in Peelo heeft de Johannes Post Groep €327,- opgehaald. Bij C1000 Nobellaan was dit bedrag €298,- Dit brengt het totaal van de opbrengst van de clubactie voor de JPG op €625,- Een prachtig resultaat!!!

We willen C1000 en in het bijzonder de heren Rienks en Hillenga bedanken voor hun medewerking en het feit dat we mee konden doen aan de actie. Het opgehaalde geld zal worden besteed aan het vervangen en uitbreiden van het materiaal dat we gebruiken op kampen.