Vanaf 18 mei start er bij C1000 een grote spaaractie voor lokale clubs en verenigingen. De JPG heeft zich ook aangemeld. Van 28 april tot en met 2 mei hebben we de tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, want alleen de 10 clubs met de meeste stemmen gaan door naar de C1000 Clubactie. Om te stemmen ga je naar http://www.c1000.nl/clubactie . Wij doen mee bij de C1000 aan de Nobellaan en die in Peelo (Bert Hillenga).

Tijdens de Clubactie gaan de klanten van de C1000 sparen voor hun favoriete lokale club. Bij iedere €10,- boodschappen ontvangt de klant een clubmunt die hij aan zijn favoriete club kan geven. Aan het einde van de actie wordt de totale prijzenpot van maarliefst € 5000,- verdeeld in de verhoudingen van de gespaarde muntjes.

Het is dus zeer belangrijk dat jullie (en jullie ouders) massaal gaan stemmen tussen 28 april en 2 mei. Per e-mail adres kan 1 keer worden gestemd. Vraag dus iedereen die je kent om een stem uit te brengen! Misschien heb je zelfs meerdere e-mailadressen, je kunt dan meerdere keren een stem uitbrengen! Vanaf 18 mei is het natuurlijk belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk de boodschappen gaat doen bij de boven genoemde 2 C1000’s. We hebben natuurlijk ook al nagedacht de besteding van het geld. Deze motivatie vind je hieronder.

Wil je aan iedereen laten zien dat de JPG meedoet aan de actie? Download dan hier de poster!Bij scouting gaan wij graag primitief kamperen. Hier hoort natuurlijk ook koken bij maar op een open vuur koken voor een hele groep is zo makkelijk nog niet. Wij bouwen daarom (naast andere objecten) vaak keukens en “fornuizen” in de vorm van vuurtafels (zie de foto). Om dit te kunnen blijven doen hebben wij regelmatig nieuw materiaal nodig. Die we graag op deze manier willen bekostigen.De tenten (zie foto) die wij op dit moment bij de verkenners, 11-15jr, gebruiken zijn al ruim 25 jaar oud. En zijn, ondanks dat ze er nog goed uit zien, eigenlijk aan vervanging toe. Omdat wij graag weer 25 jaar met de tenten willen kunnen doen, is dit een behoorlijke investering. Helaas kunnen wij dit uit de clubkas niet zomaar betalen en daarom hopen we dit middels deze actie te financieren.


Klik hier om te stemmen!