Foto: Scouting Nederland

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar oud en wil je lekker stoer klimmen en klauteren in het bos? Of broodjes leren bakken boven het vuur? Kom dan bij de bevers van onze scoutinggroep! Samen met jongens van je leeftijd ga je op avontuur in ‘Hotsjietonia’. Daar ontmoet je bewoners die je de basis van scouting leren zoals speurtochten, knopen en samenwerken.

Hotsjietonia ontdekken met de gekke bewoners
In Hostjietonia gaan de bevers samen met de bewoners op avontuur. Zo gaan we een keer het bos in met Rebbel, koken met Rozemarijn, tochtechnieken leren met Steven Stroom en zelfs een geheimschrift ontcijferen met Professor Plof! Je ziet alle bewoners staan op de kaart van Hotsjietonia.

Gaaf zeg? Wanneer kan ik beginnen?
Elke 2 weken hebben de bevers opkomst. De leiding Jan Wiebe, Jeroen, Jan Willem en Dorien staan te trappelen om er een groot feest van te maken. Je bent dan ook van harte welkom om eens te komen kijken. Kom gewoon op de even weken langs aan de Houtlaan 107 in Assen. We beginnen om 14:00 uur en stoppen om 16:00 uur. Kom een half uurtje eerder, dan kan de leiding jou en je ouders vooraf even ontmoeten. Doe ook mee!

Meer informatie nodig?
Lees meer over de bevers of neem contact op met onze groep via de secretaris.