De JPG heeft mee gedaan met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Zonder de Corona maatregelen zou afgelopen vrijdag het Jeugd Sponsor Gala plaats vinden. Tijdens dit gala zou bekend worden hoeveel geld de JPG zou hebben verdient. Hiervoor zouden we Jeugd Sponsor Munten verzamelen in de Poiesz Supertmarkt in Pittelo.

Pioiesz heeft besloten om alle deelnemende verenigingen een cheque van 1000 euro te geven. De JPG is erg blij met dit nieuws. We blijven werken aan een veilige omgeving waarin kinderen en jongeren plezier kunnen maken en zich kunnen ontwikkelen. En daar kunnen we dit geld goed bij gebruiken. De groep heeft het geld ondertussen ook ontvangen op de bankrekening.

Lees hieronder de verklaring van Poiesz:

Lege voetbalvelden, lege zwembaden, lege sportzalen, lege tribunes…

Bij alle verenigingen en clubs is het stil omdat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en afstand moeten houden van elkaar. Zoals je weet is de Jeugd Sponsor Actie 2020 om die redenen stopgezet. Je had het vast in je agenda staan: vandaag zou het Jeugd Sponsor Gala plaatsvinden. Een avond waarop we samen zouden meedansen en meezingen met Snelle en Emma Heesters. En de winnaar van de Jeugd Sponsor Actie zou natuurlijk bekend worden gemaakt. Helaas, dat is dit jaar niet mogelijk. Maar met het stoppen van de Jeugd Sponsor Actie wil Poiesz de steun aan clubs of verenigingen niet stoppen!

Deelnemende verenigingen & clubs ontvangen € 1000,- sponsorgeld

Om één sportieve lijn te trekken, keert Poiesz aan alle 552 deelnemende verenigingen € 1000,- sponsorgeld uit.* Als betrokken supermarkt in het Noorden, vinden we het superbelangrijk om juist in deze moeilijke tijd clubs of verenigingen te helpen om het hoofd boven water te houden. Zodat er straks in betere tijden weer samen kan worden gesport of muziek kan worden gemaakt.