Voor de aankoop van da grond van de scoutinggroep Johannes Post Groep hebben we ondertussen ca 25.000 euro ontvangen. We zijn ontzettend blij met deze donaties! De donaties maken het mogelijk dat we het scoutingprogramma nu en in de toekomst op een laagdrempelige manier kunnen aanbieden.

Naast van (oud)leden en ouders van leden hebben we ook van diverse anderen donaties ontvangen. Daarbij zijn ook een aantal bedrijven en andere organisaties.

Hoe zit het precies?

Wij hebben als ludieke actie de mogelijkheid te investeren in de grond rondom ons gebouw. Wij bieden u de mogelijkheid symbolisch te beleggen in diverse kavels met een waarde van € 50,- € 100,- € 250,- €500,- of 1.000 euro . U doet hiermee een investering in een stabiele toekomst van de Johannes Post Groep en daarmee in het scouting plezier van de huidige generatie JPG ’ers en vele na hen. Alle donateurs ontvangen een certificaat van symbolisch aandeelhouderschap en zullen worden vereeuwigd op een plaquette aan de gevel van het gebouw. Het gebouw dat straks met uw hulp stevig op eigen grond kan staan.

Jeugdleden in actie!

Om geld in te zamelen houden de jeugdleden van de scoutinggroep op zaterdag 7 april 2018 een sponsorloop met verschillende posten. Elke post bevat een activiteit of opdracht die de leden moeten uitvoeren. U kunt een lid en onze actie sponsoren door hem te belonen voor elke post die hij afrondt. De jeugdleden benaderen hiervoor familie, buren en bekenden. De leiding heeft erg leuke plannen! Dit beloofd een superleuke dag te worden voor alle jeugdleden. We kijken er erg naar uit. Wilt u even komen kijken? De sponsorloop wordt gehouden van 14:00 tot ca 16:00u.

Donaties zijn nog hard nodig en erg welkom!

  • U kunt uw donatie doorgeven via donatie@johannespostgroep.nl, ook kunt u hier terecht met eventuele vragen.
  • Direct doneren kan natuurlijk ook, door uw gift te storten op rek. nr. NL44RABO0127855351 t.n.v. Beheersstichting Johannes Post Groep o.v.v. ‘donatie’ en uw contactgegevens.
  • De storting kan ook worden gedaan via iDeal via onze crowdfunding pagina (let op, het doelbedrag lijkt hier lager te zijn dan in de realiteit omdat niet alle donaties via crowdfunding worden ontvangen).