Elk jaar organiseert de Johannes Post Groep een actie. Deze actie is bedoeld om de groepskas aan te vullen. Maar dat is niet de enige reden. De JPG is hard op zoek naar nieuwe leden! We willen deze gelegenheid daarom ook gebruiken om de groep flink in het daglicht te zetten.

Tijdens deze actie gaan wij toiletpapier aan de deur verkopen in verschillende wijken van Assen. Deze actie zal plaats vinden op zaterdag 15 december 2012. De jeugdleden worden om 10 uur s `morgens verwacht aan de Houtlaan. Maar met alleen jeugdleden redden wij het niet. Er zijn ook ouders met auto’s nodig om groepjes te begeleiden en de voorraad mee te nemen. Dus we vragen u om ook te helpen. Als u kunt helpen horen wij dat graag! Om 10 uur gaan we beginnen met groepjes verdelen en daarna gaan we aan het verkopen. Rond de middag gaan we smullen van een kopje soep en van een zelf mee genomen lunchpakketje. De actie zal rond 5 uur afgelopen zijn.

Als u kunt helpen of als u uw zoon wilt afmelden kunt u dat doen via het volgende het e-mailadres actie@johannespostgroep.nl  Mocht er nog iets onduidelijk zijn of als u vragen heeft kunt u altijd mailen naar het bovenstaande mailadres.

Wij hopen u allemaal te zien op zaterdag 15 december om 10 uur aan de Houtlaan!