Door deel te nemen aan allerlei acties en met de hulp van de Lions Drentsche Aa, de Lidl, de Rabobank en vele vrijwilligers, konden we deze maand de nieuwe bestrating daadwerkelijk rondom ons clubgebouw aanleggen. Op 18 november stond s’morgens vroeg een mooie groep ouders, rowans, stamleden, leiding, andere vrijwilligers en zelfs een echte stratenmaker (die onze oproep op internet had gezien) klaar om die dag aan de slag te gaan. Bewapend met scheppen, graafmachines, trilplaten en sterke handen hebben zij die dag keihard gewerkt.

De oude bestrating is er uit gehaald en vervangen door nieuwe tegels. Ook is de bestrating rond het hele gebouw doorgetrokken. Omdat zo’n klus moeilijk in één dag gedaan kan worden, is een groep vrijwilligers de dag erna ook nog hard bezig geweest. Afgelopen weekend zijn de laatste dingetjes zo goed als afgerond en het resultaat mag er zijn!

Vrijwilligers bedankt!

De groep is iedereen die, in welke vorm dan ook, mee heeft geholpen bij het realiseren van de nieuwe bestrating ontzettend dankbaar! De nieuwe bestrating draagt bij aan de veiligheid rondom ons gebouw. Zo kunnen kinderen in een veilige omgeving het spel scouting spelen en beleven.

Rabobank Clubkas Campagne en Lions Badeendjesrace

Met de Rabobank-actie hebben we uiteindelijk €726 opgehaald. Voor iedereen die op ons gestemd heeft, bedankt! De opbrengst heeft bijgedragen in de realisatie van de nieuwe bestrating.

Een tijdje terug heeft de JPG de Lions Club ondersteunt bij de organisatie van de badeendjesrace, de ‘Lucky Duck Day’. De opbrengst van de spectaculaire race is €9000,- en komt geheel ten goede van Stichting het vergeten kind. Aan ambassadrice Nathasja Froger van de Stichting het Vergeten Kind, is de opbrengst van €9000 aangeboden tijdens hun Sinterklaas feest voor deze kinderen uit het hele land. Ook de Lions Drentsche Aa hebben een bijdrage gedaan zodat we de bestrating konden realiseren. Daarvoor zijn wij ze erg dankbaar!