Al €16.225 van de €30.000 opgehaald

Eind december maakten we bekend dat de Johannes Post Groep geld inzamelt om de grond onder het gebouw te kunnen kopen. Inmiddels zijn we over de helft van het benodigde bedrag heen en hebben we €16.225 van de €30.000 opgehaald. Iedereen die een bijdrage heeft gedaan willen we ontzettend bedanken! Het gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet. Om het benodigde bedrag te halen kunnen we alle hulp daarom goed gebruiken!

Steun de JPG met de aankoop van ons terrein

Elke donatie is van harte welkom! U kunt ons steunen via de crowdfundingactie of door symbolisch aandeelhouder te worden van een mooi stukje bos aan de Houtlaan voor € 50,- € 100,- € 250,- € 500,- of 1.000 euro. U doet hiermee een investering in een stabiele toekomst van de Johannes Post Groep en daarmee in het scouting plezier van de huidige generatie JPG’ers en vele na hen. Alle aandeelhouders ontvangen een certificaat van symbolisch aandeelhouderschap en zullen worden vereeuwigd op een plaquette aan de gevel van het gebouw. Het gebouw dat straks met uw hulp stevig op eigen grond kan staan!

Hoe kan ik doneren?

  • U kunt uw donatie doorgeven via donatie@johannespostgroep.nl, ook kunt u hier terecht met eventuele vragen.
  • Direct doneren kan natuurlijk ook, door uw gift te storten op rek. nr. NL44RABO0127855351 t.n.v. Beheersstichting Johannes Post Groep o.v.v. ‘donatie’ en uw contactgegevens.
  • De storting kan ook worden gedaan via iDeal via onze crowdfunding pagina.

Waarom is dit zo belangrijk?

Nu de pachtovereenkomst met de gemeente na 50 jaar ten einde is gekomen, doet zich een unieke kans voor. De Johannes Post Groep heeft namelijk de mogelijkheid gekregen om de grond onder en rond het gebouw te kopen voor een goede prijs. Dit is op lange termijn veel goedkoper dan een nieuwe pachtovereenkomst. Tevens kunnen we met het gebouw in eigen beheer de toekomst hiervan en van de JPG beter waarborgen. Enige jaren geleden moesten we namelijk bijna gedwongen verhuizen. Gelukkig ging dit niet door.

Voor €30.000,- kunnen we de grond kopen, maar als scoutinggroep kunnen wij deze kosten niet alleen dragen. Daarom houden we verschillende acties om het geld bij elkaar te krijgen.