Komende zaterdag (23 maart 2019) staat onze scoutinggroep bij de Poiesz in Pittelo. We promoten daar onszelf als scoutinggroep en helpen bij de verkoop van kinderbananen (ook lekker voor volwassenen overigens!). De kinderbananen leveren dan maar liefst 15 sponsormunten op. En die sponsormunten kunnen we als JPG heel goed gebruiken. We sparen voor nieuw duurzaam spelmateriaal zodat we nog lang en veilig op kamp kunnen.

Koop bananen via de JPG en steun daarmee onze scoutinggroep

Voor de leden van de JPG hebben we een bijzondere actie. U kunt vooraf de bananen bij ons bestellen. Wij zorgen er voor dat de bananen op zaterdag 23 maart aan het einde van de opkomst klaar liggen. De betaling van de bananen vindt tegelijk met de komende contributie plaats via automatische incasso. Makkelijker kan bijna niet. Een zakje kinderbananen kost normaal €1,75. Nu €0,99 per zakje.

Bestel de banen uiterlijk vrijdag 22-03 hier via Scouts Online (voor leden, inloggen vereist):
https://sol.scouting.nl/as/form/26188/participant/new 
Geen toegang tot Scouts Online? Mail dan naar bestuur@johannespostgroep.nl, we zoeken dan een oplossing.

Lees hier waarom de JPG mee doet met de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Wij doen mee bij de Poiesz in Pittelo.

Help ons van het laatste heerlijk zachte toiletpapier af

Afgelopen zaterdag hebben we met de JPG toiletpapier verkocht in bijna alle wijken van Assen. De jeugdleden en veel ouders hebben ondanks het slechte weer hard geholpen om van de dag een succes te maken. De meeste groepjes zijn door het weer iets eerder gestopt. We hebben daardoor nog toiletpapier over.

We hopen hiervan op zaterdag 23 maart nog zo veel mogelijk te verkopen. Tijdens de opkomst kunt u bij ons terecht aan de Houtlaan. 1 pak wc papier met 8 heerlijke rollen kost 4 euro.