Door deel te nemen aan allerlei acties en met de hulp van de Lions Drentsche Aa, de Lidl, de Rabobank en vele vrijwilligers, konden we deze maand de nieuwe bestrating daadwerkelijk rondom ons clubgebouw aanleggen. Op 18 november stond s’morgens vroeg een mooie groep ouders, rowans, stamleden, leiding, andere vrijwilligers en zelfs een echte stratenmaker (die onze oproep op internet had gezien) klaar om die dag aan de slag te gaan. Bewapend met scheppen, graafmachines, trilplaten en sterke handen hebben zij die dag keihard gewerkt.

De oude bestrating is er uit gehaald en vervangen door nieuwe tegels. Ook is de bestrating rond het hele gebouw doorgetrokken. Omdat zo’n klus moeilijk in één dag gedaan kan worden, is een groep vrijwilligers de dag erna ook nog hard bezig geweest. Afgelopen weekend zijn de laatste dingetjes zo goed als afgerond en het resultaat mag er zijn!

Vrijwilligers bedankt!

De groep is iedereen die, in welke vorm dan ook, mee heeft geholpen bij het realiseren van de nieuwe bestrating ontzettend dankbaar! De nieuwe bestrating draagt bij aan de veiligheid rondom ons gebouw. Zo kunnen kinderen in een veilige omgeving het spel scouting spelen en beleven.